Ingredients (4 people):
1 vejce (střední velikost)
1 lžíce krupicového cukru (± 15 ml)
1 lžička vanilkového cukru (± 5 ml)
2 lžíce hladké mouky (± 30 ml)
1 špetka prášku do pečiva (± 1ml)
Na ozdobu:
3 velké lžíce šlehačky
200 g jahod
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 3 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. V Míse na šlehání 3 l vyšlehejte vajíčko, cukr, vanilkový cukr a mouku smíchanou s práškem do pečiva Optimum II metlou hřebenem.
2. Směs nalijte do Micro pochoutky a dejte do mikrovlnné trouby (bez víka) na 2,5 - 3 min. na 360 W.
3. Použijte Šikulu, abyste těsto snadno vyklopili na mřížku.
4. Opláchněte jahody, odstraňte šťopky a nakrájejte je na polovinu Nožem na zeleninu U-Series.
5. V Rychlíku II vyšlehejte smetanu. Koláč ozdobte šlehačkou a jahodami.